Izbor jezika SR | EN

Pronađite svoju meseca C&A odmah


Pregled svih C&A prodavnica u Serbia


Pronađi C&A filijalu u svojoj blizini

C&A trenutno posluje 14 filijala u Serbia - time naša kompanija pripada grupi najomiljenijih svetskih modnih lanaca. Već skoro više od 100 godina C&A nudi modernu odeću po pristupačnim cenama. Bilo za svaki dan, kancelariju ili sport: Ti možes u jednoj od naših filijala ili u našoj online prodavnici da izabereš omiljene nove kombinacije za svaku priliku.

Stilizovana odeća po povoljnim cenama – u skladu sa tradicijom

Mi znamo koiko je važno da se ti osećaš prijatno u svojoj odeći. Zbog toga nudimo sjajne stilove za sve vrste silueta i starosne grupe. Počev od slatke bebi mode pa sve do elegantnih večernjih haljina, ti možes pronaći u svim C&A filijalama modernu odeću za celu porodicu. Naši modeli uveravaju putem modernih krojeva, trendi boja i neobičnih stilova. Budući da se modna industrija konstantno menja i da se novi modni trendovi stalno razvijaju, mi nudimo različite kolekcije sa najtraženijim odevnim komadima u sezoni.

U C&A kreativnost i inovativnost nisu samo važni u dizajnu odeće: Upravo je osnivač kompanije znao šta je važno za potrošače u poslovnom svetu. Kao jedna od prvih modnih kompanija C&A je uvela pravo zamene i razvila brzo promenljive kolekcije, čime je uskoro postala pinonir u ovoj industriji. Mnoge inovacije kao što su ciljane reklamne promocije ili mehanički pokretne stepenice u prodavnicama – koje mi danas uzimamo zdravo za gotovo – dugujemo pionirskom duhu C&A.

Budući da znamo želje i potrebe naših potrošača, mi takođe znamo koliko skupo može biti obući celu porodicu, posebno najmlađe koji brzo prerastaju nove stvari. Zbog toga obraćemo veliku pažnju na ponudu odeće visoke vrednosti i modnih dodataka. Na taj način ti možes da priuštiš novi izgled i da eksperimentišeš sa različitim odevnim stilovima i bojama.

Naše marke u C&A

Ukoliko tražiš stilizovanu modu po pristupačnim cenama, onda je C&A pravo mesto za tebe. Teško da bilo koja druga kompanija razume šta znači ponuditi kupcima povoljan odnos između vrednosti i novca. I kako bi ti pronašao brže ono što tražiš, mi smo podelili naše modele u različite kolekcije: Pored Clockhouse proizvoda za mlade ljude i elegantne ženske marke Your Sixth Sense, u C&A prodavnicama možeš naći i odeću za bebe, decu i muškarce. Za mezimce imamo i marku Baby Club sa slatkom bebi odećom od visokokvalitetnih materijala. Deca sa raduju markama Palomino i Here+There koje im dozvoljavaju da učestvuju u svim modnim trendovima u mladosti. Tu je i Canda gde je moguće naći klasičan i ležeran stil: Ovde muškarci i žene mogu pronaći svoje favorite i osećati se šik i ležerno u svakodnevnom životu a ne trošiti mnogo. Mladim i večito mladim ženama, Yessica nudi šik modu sa mnogo šarma. Zahvaljujući markama Angelo Litrico i Westbury i muškarci su u C&A u najboljim rukama. Angelo Lutrico uverava putem ležerne odeće za modernog muškarca, dok se Westbury zalaže za luksuz i vanvremensku eleganciju. U C&A možeš naći čak i sportsku odeću – sa markom Rodeo nudimo trendi sportsku i fitnes kolekciju za žene i muškarce.

Osim toga, u C&A pridajemo posebni značaj individulanosti. Zbog toga uvodimo kolekcije u velikim veličinama kao i modu za svaki uzrast. Naša živopisna i moderna dečija moda omogućava vašoj deci da se obuku moderno kao i roditelji, kao i da se razviju u stilizovane odrasle osobe. Posebno se tinejdžeri, mladi ljudi i roditelji mlade dece raduju ponudi u C&A. Zato što naša moda nije samo pristupačna već se odlikuje izdržljivim materijalima i visokokvalitetnom izradom.

Sve naše kolekcije ubeđuju putem klasičnog kroja i najfinijeg kvaliteta čime mogu zadovoljiti i najviše zahteve. Takođe u pogledu održivosti, C&A je jedno od vodećih imena u modnoj industriji. Više volimo da koristimo organski pamuk iz kontrolisanog biološkog uzgoja i zalažemo se za održivu potrošnju i transparentnost u lancu snabdevanja.