Selectează limba RO | EN

Localizează un magazin C&A


  Prezentare generală a tuturor magazinelor C&A din Romania

  Magazinul lunii: C&A Pitesti, Street Tudor Vladimirescu, Pitesti Arges Mall

  C&A Store Pitesti Arges Mall

  Pitesti Arges Mall

  Street Tudor Vladimirescu 37
  110186 Pitesti

  Contact

  Tel: +40741117190

  Deschis astăzi până la 22:00

  Deschis astăzi până la 22:00

  Deschis astăzi până la 22:00

  Deschis astăzi până la 22:00

  Deschis astăzi până la 22:00

  Deschis astăzi până la 22:00

  Deschis astăzi până la 22:00

  Închis astăzi

  Găsește o filială C&A în apropierea ta

  Momentan există 54 filiale C&A în Romania - așadar, compania se află printre cele mai populare lanțuri de magazine de modă din lume. De mai bine de peste 100 de ani, C&A oferă îmbrăcăminte modernă la prețuri accesibile. Îți poți găsi noua ta îmbrăcăminte favorită, fie ea casual, office sau sport, într-una din filialele noastre sau în magazinul nostru online.

  Haine cu stil la prețuri foarte mici – din tradiție

  Noi știm cât de important este ca tu să te simți confortabil în hainele tale. De aceea, noi oferim ținute elegante pentru toate siluetele și pentru toate vârstele. De la articole drăguțe pentru bebeluși și până la rochii de seară elegante, în filialele C&A găsești haine la modă pentru întreaga familie. Stilul nostru impresionează cu cusături moderne, culori trendy și design-uri neobișnuite. Iar fiindcă industria modei se schimbă constant datorită noilor trend-uri care apar și apar, noi îți punem la dispoziție noi colecții care includ cele mai căutate articole de îmbrăcăminte ale sezonului.

  La C&A, creativitatea și inovația nu se regăsesc doar în designul articolelor de îmbrăcăminte: fondatorii companiei știau de la început cât de important este serviciul cu clienții într-o afacere. Fiind una dintre primele companii de modă, C&A a introdus politica de returnare a produselor, iar asta plus numeroasele colecții care țin pasul cu moda, fac ca C&A să devină în scurt timp unul dintre liderii branșei. Multe inovații, precum promoțiile direcționate sau scările rulante mecanice din filiale – lucruri care le considerăm azi firești– sunt de datorat spiritului de pionier al companiei C&A.

  Fiindcă noi cunoaștem dorințele și nevoile clienților noștri, noi știm cât de costisitor este să îmbraci o familie întreagă – în special pe cei mici, care cresc repejor și cărora le rămân mici hainele. De aceea noi punem accent pe a oferi articole de îmbrăcăminte și alte accesorii, toate de o înaltă calitate, la prețuri cât mai mici. Așadar, te poți răsplăti cu look-uri noi și poți experimenta cu diferite stiluri și culori.

  Mărcile C&A

  Dacă ești în căutare de articole de modă elegante la prețuri accesibile, la C&A ai ajuns unde trebuie! Căci aproape nicio altă companie nu înțelege importanța de a oferi clienților un raport preț-performanță favorabil, așa cum o facem noi. Ca să îți fie mai ușor să găsești ceea ce cauți, am împărțit look-urile noastre în diferite colecții: lângă Clockhouse pentru cei tineri și Your Sixth Sense, eleganta marcă pentru doamne și domnișoare, găsești articole pentru bebeluși, copii mici și bărbați. Pentru cei mai mici ai familiei avem brand-ul Baby Club care include îmbrăcăminte dulci confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate. Copii se pot bucura de brand-urile Palomino și Here+There, permițându-le încă de mici să țină pasul cu moda. Canda este responsabilă cu articolele casual: bărbații și femeile pot alege de aici articolele lor favorite care le permit să arate șic în viața de zi cu zi, fără a face compromisuri. Tinerilor le stă la dispoziție colecția Yessica, modă șic cu mult șarm. Angelo Litrico și Westbury sunt cele mai apreciate mărci bărbătești de la C&A: Angelo Litrico te convinge prin moda confortabilă pentru bărbatul modern, în timp ce Westbury se axează pe lux și eleganță. La C&A găsești și articole sport, brand-ul Rodeo îți oferă colecții sportive, trendy și fitness, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

  La C&A, noi punem mult accent pe individualitate. De aceea noi avem colecții în numeroase dimensiuni și modă pentru fiecare vârstă. Articolele noastre pentru copii, moderne și pline de culori, le permit copiilor tăi să se îmbrace în același stil cu părinții, devenind astfel adulți cu stil. Mai presus de orice, teenagerii, tinerii și părinții celor mici se bucură mult de oferta C&A. Deoarece moda noastră nu are doar un preț accesibil, ci ea se remarcă și prin materialele durabile și de înaltă calitate.

  Toate colecțiile noastre te conving datorită cusăturilor clasice și a celei mai înalte calități, pentru a satisface și cele mai înalte standarde. C&A este lider în industria modei din toată lumea și în categoria durabilitate: este folosit cu predispoziție bumbacul organic din medii controlate biologic, angajându-ne totodată să avem un consum constant de durată și o transparență în ceea ce privește lanțul de aprovizionare.