Musthaves voor de lente! Shop nu!

Vind nu uw C&A-filialen


  Overzicht van alle C&A-filialen in Nederland

  Store of the month: C&A Amsterdam, Ferdinand Bolstraat

  C&A Store Amsterdam F. Bolstraat

  Amsterdam F. Bolstraat

  Ferdinand Bolstraat 86
  1072LN Amsterdam

  Contact

  Tel: +31 20 510 6510

  Vandaag geopend tot 18:00

  Vandaag geopend tot 18:00

  Vandaag geopend tot 18:00

  Vandaag geopend tot 20:00

  Vandaag geopend tot 18:00

  Vandaag geopend tot 18:00

  Vandaag geopend tot 18:00

  Vandaag gesloten

  Outfit nodig voor Koningsdag?

  Outfit nodig voor Koningsdag?
  Koop nu jouw outfit voor Koningsdag bij C&A!

  Zoek een C&A vestiging in je omgeving

  Momenteel bezit C&A 98 vestigingen in Nederland – daarmee behoort onze onderneming tot de populairste modeketens van het land. Al meer dan 100 jaar biedt C&A moderne kleding voor betaalbare prijzen. Ofwel voor alledaags gebruik, voor op kantoor of voor de sport: je kunt in een van onze vestigingen of in onze online shop je nieuwe lievelingsoutfit voor iedere gelegenheid samenstellen.

  Stijlvolle kleding voor lage prijzen – uit traditie

  Wij weten hoe belangrijk het is dat jij je prettig voelt in je kleding. Daarom bieden wij mooie stijlen voor verschillende silhouetten en leeftijdsgroepen aan. Van schattige babymode tot aan elegante avondjurken: je vindt in alle C&A vestigingen modieuze kleding voor de hele familie. Onze looks overtuigen door een moderne snit, trendy kleuren en unieke designs. En omdat de modebranche voortdurend verandert en nieuwe modetrends zich aan de lopende band ontwikkelen, bieden we wisselende collecties met de meest gewilde kledingstukken van het seizoen.

  Bij C&A worden creativiteit en innovatie echter niet alleen bij het design van de kledingstukken met hoofdletters geschreven: de oprichters van de onderneming wisten al, hoe belangrijk een goede klantenservice is. Want: als een van de eerste mode-ondernemingen voerde C&A het recht van retournering in en ook in de ontwikkeling van snel wisselende collecties werd C&A snel een pionier in de branche. Veel innovaties zoals gerichte advertentiecampagnes of mechanische roltrappen in de filialen – die wij tegenwoordig als vanzelfsprekend ervaren – zijn te danken aan de pioniersgeest van C&A.

  Omdat wij de wensen en eisen van onze klanten kennen, weten wij hoe duur het kan zijn om het hele gezin aan te kleden – in het bijzonder de kleintjes, die snel uit hun nieuwe kleren groeien. Daarom hechten wij er bijzondere waarde aan, om hoogwaardige kleding en accessoires voor lage prijzen aan te bieden. Zo kun je jezelf nieuwe looks gunnen en daarbij met verschillende kledingstijlen en kleuren experimenteren.

  Onze merken bij C&A

  Wanneer je stijlvolle mode voor betaalbare prijzen zoekt, dan ben je bij C&A aan het juiste adres! Want bijna geen enkele andere onderneming begrijpt zoals wij dat klanten een voordelige verhouding in prijs en prestatie prefereren. En opdat je sneller vindt waarnaar je zoekt, hebben wij onze looks in verschillende collecties onderverdeeld: Naast coole mode voor tieners en elegante damescollecties vindt je in de winkels van C&A ook kleding voor baby's, kinderen en mannen. Voor de allerkleinsten hebben we schattige babykleding van hoogwaardige materialen. Kinderen houden van kleding waarmee ze op jonge leeftijd alle modetrends kunnen volgen zonder avonturen te hoeven missen. C&A biedt jongens en jonge vrouwen chique mode met veel charme. En dankzij de veelzijdige collecties zijn ook mannen in goede handen bij C&A. Je kan zelfs sportkleding vinden bij C&A - wij bieden een trendy sport- en fitnesscollectie voor zowel mannen als vrouwen.

  Bij C&A hechten wij bovendien veel waarde aan individualiteit. Daarom voeren wij ook collecties in grotere maten en mode voor iedere leeftijd. Onze vrolijk gekleurde en moderne kindermode maakt het voor je kinderen mogelijk, om zich net zo modieus als hun ouders te kleden en zich zo tot stijlvolle volwassenen te ontwikkelen. Vooral tieners, jongeren en ouders van kleine kinderen zijn zeer tevreden over het aanbod bij C&A. Onze mode is niet alleen betaalbaar, maar kenmerkt zich ook door hoogwaardige materialen en een eersteklas afwerking.

  Al onze collecties worden gekenmerkt door klassieke pasvormen en de beste kwaliteit om zelfs aan de hoogste eisen te voldoen. We gebruiken bij voorkeur biologisch katoen van gecontroleerde biologische teelt en zetten ons in voor transparantie in de toeleveringsketen.

  Laat je online bestelde stijlen in een filiaal leveren – vind een winkel in jouw omgeving

  Met onze Storefinder kun je probleemloos naar C&A-filialen in jouw omgeving zoeken. Daarbij kun je met de praktische filterfuncties locatie en aanvullende aanbiedingen filteren. Want bij iedere vestiging vind je aanvullende informatie over actuele openingstijden, routebeschrijvingen en parkeermogelijkheden. De C&A Storefinder toont je bovendien op duidelijke wijze, of een filiaal toegankelijk is voor rolstoelen en haar klanten ook Wifi biedt. Wanneer je graag meerdere zaken tegelijkertijd regelt, kun je ook specifiek naar filialen in een winkelcentrum zoeken. Een highlight: veel van onze winkels hebben een kinderspeelhoek voor de kleintjes.

  Met Click&Collect kun je jouw favorieten bovendien gemakkelijk online uitzoeken en ze in een winkel naar keuze laten leveren. Dat bespaart tijd en laat je de stijlen ter plaatse uitproberen. In de Online-shop van C&A vind je het gehele aanbod overzichtelijk op een website. Tot de voordelen van de Online-shop behoort ook dat je te allen tijde en vanuit huis naar passende outfits kunt zoeken, ook wanneer onze filialen op dat moment niet geopend zijn.