Nyelv kiválasztása HU | EN

C&A üzletek keresése


  Az összes Magyarországon található üzlet áttekintése

  A hónap áruháza: C&A Toekoel, Hermina ut

  C&A Store Toekoel Sziget Center

  Toekoel Sziget Center

  Hermina ut 1-3
  2316 Toekoel

  Kapcsolat
  [email protected]
  Tel: +36303946041

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 18:00

  Mai nap zárva

  Találd meg a legközelebbi C&A üzletet

  Magyarországon jelenleg 33 üzlet várja a vásárlókat – ezzel vállalatunk az egyik legnagyobb divatlánc országszerte. A C&A már több mint 100 éve kínál divatos ruhákat megfizethető áron. Legyen szó hétköznapi viseletről, irodai megjelenésről vagy sportról, az üzleteinkben vagy webáruházunkban bármilyen alkalomra össze tudod állítani öltözetedet a legújabb divat szerint.

  Stílusos ruhák megfizethető áron

  Tudjuk milyen fontos, hogy kényelmesen érezd magad a ruhádban és még divatos is légy. Ezért kínálunk minden testalkatra és minden korcsoportnak nagyszerű ruhadarabokat. A cuki babadivattól az elegáns estélyi ruháig, a család minden tagjának divatos ruhákat találsz a C&A üzletekben. Termékeinket modern szabásvonalak, trendi színek és szokatlan minták jellemzik. És ahogy folyamatosan változik a divatipar, fejlődnek az új divatirányzatok, úgy kínálunk mi is rendszeresen cserélődő kollekciókat a szezon legkeresettebb darabjaival.

  A C&A-nál a kreativitás és innováció nem csak a ruhák tervezésénél prioritás: már az alapítók is felismerték a szívélyes kiszolgálás fontosságát. C&A volt az első divatcég, amely bevezette a visszacserélés jogát és a gyorsan változó divatkollekciók szektorában is rövid idő alatt vezető szerepre tett szert. Számos innováció, mint a célzott reklámakciók vagy mechanikus mozgólépcsők az üzletekben – amit napjainkban oly természetesnek találunk –, a C&A úttörő szellemiségének köszönhető.

  Mivel ismerjük a Vásárlóink igényeit és kívánságait, tisztában vagyunk vele milyen költséges az egész család felöltöztetése. Ez különösen igaz a legkissebbekre, akik gyorsan kinövik a ruháikat. Ezen okból nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy magas minőségű ruhákat és kiegészítőket kínáljunk elfogadható áron. Így egyben minden alkalommal új megjelenést kölcsönözhetsz magadnak a ruhastílusok és színek variálásával.

  Márkák a C&A-nál

  Ha stílusos divatot keresel megfizethető áron, akkor a C&A üzleteiben jó helyen jársz! Alig van olyan vállalat, ami jobban ismerné vásárlóit annak érdekében, hogy kedvező ár-értékarányt kínáljon. Azért, hogy gyorsabban megtaláld amit keresel, a kínálatainkat különböző kollekciókba rendeztük: a fiataloknak szóló Clockhouse és az elegáns női divatmárka, a Yessica Premium mellett, a C&A üzletekben baba, gyerek és férfi ruházatot is találsz. A legfiatalabb gyermekeknek a Baby Club márka cuki, minőségi anyagból készült babaruháit ajánljuk. A nagyobbak a Palomino és Here+There márkáknak örülhetnek, amelyek segítségével a fiatal korosztály tagjai is részesei lehetnek a divattrendeknek. A kasszikus és lezser jelzők a Canda márkát jellemzik: férfiak és nők egyaránt megtalálják a kedvenceiket ahhoz, hogy a hétköznapokon is kis ráfordítással sikkesen és kényelmesen öltözhessenek. A fiatal és fiatalos hölgyeknek a Yessica márka bájos stílusát ajánljuk. Az Angelo Litrico és Westbury márkáknak köszönhetően a férfi választék is pazar: az Angelo Litrico lezser divatjával győzi meg a modern urakat, miközben a Westbury a luxusra és az időtlen eleganciára helyezi a hangsúlyt. A C&A üzleteiben sportruházatot is találsz - a Rodeo márkanév alatt trendi sport- és fitnesztermékeket kínálunk férfiaknak és nőknek egyaránt.

  A C&A-nál nagy hangsúlyt fektetünk az egyéniségre. Ezért mind nagyméretű vásárlóinknak, mind az összes korosztálynak kínálunk kollekciókat. A színekben gazdag és modern gyermekdivatunk segítségével a csöppségek ugyanolyan divatosan öltözkedhetnek mint szüleik és általa divattudatos felnőttekké válhatnak. Elsősorban a tinédzserek, fiatal felnőttek és kisgyermekes szülők lelhetik örömüket a C&A ajánlataiban. Divatos termékeink nem csak megfizethetőek, hanem tartós anyagból és jó minőségben készülnek.

  Kollekciónk összes darabja klasszikus szabással és a legjobb minőséggel felel meg a legmagasabb követelményeknek. A C&A fenntarthatóság szempontjából is vezető divatcég: legfőképpen biopamutot használunk, amit ellenőrzött bio termelésből szerzünk be és az ellátási lánc terén a fenntartható fogyasztásra és átláthatóságra helyezzük a hangsúlyt.