Nyelv kiválasztása HU | EN

C&A üzletek keresése


  Az összes Magyarországon található üzlet áttekintése

  A hónap áruháza: C&A Tokol, Hermina ut

  C&A Store Tokol Sziget Center

  Tokol Sziget Center

  Hermina ut 1-3
  2316 Tokol

  Kapcsolat
  [email protected]
  Tel: +36303946041

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 20:00

  Mai napon nyitva eddig: 18:00

  Mai nap zárva

  Találd meg a legközelebbi C&A üzletet

  Magyarországon jelenleg 32 üzlet várja a vásárlókat – ezzel vállalatunk az egyik legnagyobb divatlánc országszerte. A C&A már több mint 100 éve kínál divatos ruhákat megfizethető áron. Legyen szó hétköznapi viseletről, irodai megjelenésről vagy sportról, az üzleteinkben vagy webáruházunkban bármilyen alkalomra össze tudod állítani öltözetedet a legújabb divat szerint.

  Stílusos ruhák megfizethető áron

  Tudjuk milyen fontos, hogy kényelmesen érezd magad a ruhádban és még divatos is légy. Ezért kínálunk minden testalkatra és minden korcsoportnak nagyszerű ruhadarabokat. A cuki babadivattól az elegáns estélyi ruháig, a család minden tagjának divatos ruhákat találsz a C&A üzletekben. Termékeinket modern szabásvonalak, trendi színek és szokatlan minták jellemzik. És ahogy folyamatosan változik a divatipar, fejlődnek az új divatirányzatok, úgy kínálunk mi is rendszeresen cserélődő kollekciókat a szezon legkeresettebb darabjaival.

  A C&A-nál a kreativitás és innováció nem csak a ruhák tervezésénél prioritás: már az alapítók is felismerték a szívélyes kiszolgálás fontosságát. C&A volt az első divatcég, amely bevezette a visszacserélés jogát és a gyorsan változó divatkollekciók szektorában is rövid idő alatt vezető szerepre tett szert. Számos innováció, mint a célzott reklámakciók vagy mechanikus mozgólépcsők az üzletekben – amit napjainkban oly természetesnek találunk –, a C&A úttörő szellemiségének köszönhető.

  Mivel ismerjük a Vásárlóink igényeit és kívánságait, tisztában vagyunk vele milyen költséges az egész család felöltöztetése. Ez különösen igaz a legkissebbekre, akik gyorsan kinövik a ruháikat. Ezen okból nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy magas minőségű ruhákat és kiegészítőket kínáljunk elfogadható áron. Így egyben minden alkalommal új megjelenést kölcsönözhetsz magadnak a ruhastílusok és színek variálásával.

  A C&A divatja

  Ha stílusos divatot keresel megfizethető áron, a C&A a megfelelő hely számodra! Kevés vállalat érti úgy, mint mi, hogyan kínáljon vásárlóinak kedvező ár-érték arányt. Hogy könnyebben megtaláld, amit keresel, különböző kollekciókra osztottuk megjelenéseinket: a fiataloknak szóló menő divat és az elegáns női kollekciók mellett a C&A üzletekben babáknak, gyerekeknek és férfiaknak szánt ruházatot is találsz. A legkisebbeknek aranyos, kiváló minőségű anyagokból készült babaruhákat kínálunk. A gyerekek örülni fognak az olyan ruháknak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy fiatal korban kövessék a divat minden trendjét, miközben nem kell lemondaniuk a kalandokról sem. A fiataloknak és fiatalos nőknek a C&A bájos és divatos ruhákat kínál. A változatos kollekcióknak köszönhetően a férfiak is nagyszerűen megtalálják, amit keresnek a C&A-ban. Sőt, sport ruházatot is találsz a C&A-ban – trendi sport- és fitnesz kollekciókat kínálunk nőknek és férfiaknak egyaránt.

  A C&A-nál nagy hangsúlyt fektetünk az egyéniségre is. Ezért nagy méretekben is kínálunk kollekciókat, valamint minden korosztály számára divatot. Színes és modern gyerekruházatunk lehetővé teszi, hogy gyermekeid ugyanolyan divatosan öltözködjenek, mint a szülők, és így stílusosan tudatos felnőttekké váljanak. Különösen a tinédzserek, a fiatalok és a kisgyermekes szülők örülnek a C&A kínálatának. A mi divatunk nemcsak megfizethető, hanem tartós anyagokkal és kiváló minőségű kidolgozással is kiemelkedik.

  Minden kollekciónk klasszikus szabásával és a legfinomabb minőséggel győz meg, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is.