C&A Összes C&A üzlet megtekintése: Hungary

Attól függetlenül, hogy üzletünk egyikébe látogat el, vagy az interneten keresztül böngészik változatos ajánlataink közt, mi minden esetben egyedi vásárlási élményt kínálunk. Számunkra az ügyfeleink egyedi kívánságai és igényei a legfontosabbak.

Fantasztikus árakon szeretnénk széles választékunk tárházával elvarázsolni. Amennyiben kérdése van, az ügyfélszolgálatunk készségesen áll rendelkezésére.

Szürés visszaállítás

Találd meg a legközelebbi C&A üzletet

Hungary jelenleg 34 C&A üzlettel várja a Vásárlókat - ezzel vállalatunk az egyik legkedveltebb divatlánc országszerte. A C&A már több mint 100 éve kínál divatos ruhákat megfizethető áron. Legyen szó mindennapi viseletről, irodai megjelenésről vagy sportról, az üzleteinkben vagy webáruházunkban akármilyen alkalomra össze tudod állítani legújabb kedvelt ruhakölteményed.

C&A hagyomány: stílusos ruhák megfizethető áron

Tudjuk milyen fontos, hogy jól érezd magad a ruhádban. Ezért kínálunk első osztályú ruhákat minden alakformára és korcsoportnak. A cuki babadivatttól az elegáns estélyi ruháig, a C&A üzletekben a család minden tagjának találsz divatos ruhát. Darabjaink modern szabásról, trendi színekről és szokatlan formavilágról árulkodnak. És ahogy folyamatosan változik a divatipar, fejlődnek az új divatirányzatok, úgy kínálunk mi is rendszeresen cserélődő kollekciókat a szezon legkeresettebb ruháival.

A C&A-nál a kreativitás és innováció nem csak a ruhák tervezésénél prioritás: már az alapítók is felismerték a szívélyes kiszolgálás fontosságát. C&A volt az első divatcég, amely bevezette a visszacserélés jogát és a gyorsan változó divatkollekciók szektorában is rövid idő alatt vezető szerepre tett szert. Számos innováció, mint a célzott reklámakciók vagy mechanikus mozgólépcsők az üzletekben – amit napjainkban oly természetesnek találunk –, a C&A úttörő szellemiségének köszönhető.

Mivel ismerjük a Vásárlóink igényeit és kívánságait, tisztában vagyunk vele milyen költséges az egész család felöltöztetése. Ez különösen igaz a legkissebbekre, akik gyorsan kinövik a ruháikat. Ezen okból nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy magas minőségű ruhákat és kiegészítőket kínáljunk elfogadható áron. Így egyben minden alkalommal új megjelenést kölcsönözhetsz magadnak a ruhastílusok és színek variálásával.

Márkák a C&A-nál

Ha stílusos divatot keresel megfizethető áron, akkor a C&A üzleteiben jó helyen jársz! Alig van olyan vállalat, ami jobban ismerné Vásárlóit annak érdekében, hogy előnyös ár-értékarányt kínáljon. Azért, hogy gyorsabban megtaláld amit keresel, a kínálatainkat különböző kollekciókba rendeztük: a fiataloknak szóló Clockhouse és az elegáns női divatmárka, a Your Sixth Sense mellett, a C&A üzletekben megtalálod a baba-, gyerek- és férfi ruhamárkák jeles képviselőit is. A legfiatalabb gyermekeknek a Baby Club márka cuki, minőségi anyagból készült babaruháit ajánljuk. A nagyobbak a Palomino és Here+There márkáknak örülhetnek, amelyek segítségével a fiatal korosztály tagjai is részesei lehetnek a divattrendekhez. A kasszikus és lezser jelzők a Canda márkát jellemzik: férfiak és nők egyaránt megtalálják a kedvenceiket ahhoz, hogy a hétköznapokon is kis ráfordítással sikkesen és kényelmesen öltözhessenek. A fiatal és fiatalos hölgyeknek a Yessica márka bájos stílusa ajánlott. Az Angelo Litrico és Westbury márkáknak köszönhetően a férfi választék is pazar: az Angelo Litrico lezser divatjával győzi meg a modern urakat, miközben a Westbury a luxusra és időtlen eleganciára helyezi a hangsúlyt. A C&A üzleteiben sportruházatot is találsz - a Rodeo márkanév alatt trendi sport- és fitnesztermékeket kínálunk férfiaknak és nőknek egyaránt.

A C&A-nál nagy hangsúlyt fektetünk az egyéniségre. Az XXL méretű Vásárlóinknak és az összes korosztálynak rendelkezünk kollekciókkal is. A színekben gazdag és modern gyermekdivatunk segítségével a csöppségek ugyanolyan divatosan öltözkedhetnek mint szüleik és általa divattudatos felnőttekké válhatnak. Elsősorban a tinédzserek, fiatal felnőttek és szülők lelhetik örömüket a C&A ajánlataiban. Divatos termékeink nem csak megfizethetőek, de tartós anyagú és magas hozzáadott értékű megmunkálással készülnek.

Kollekciónk összes darabja klasszikus szabással és a legmagasabb minőséggel felel meg a legmagasabb követelményeknek. A C&A fenntarthatóság szempontjából is vezető divatcég: célirányosan biogyapotot használunk, amit ellenőrzött biofarmról szerzünk be és az ellátási lánc terén a fenntartható fogyasztásra és átláthatóságra helyezzük a hangsúlyt.