C&A for you is ons gratis klantprogramma: meld je nu aan en krijg 10% korting op je volgende aankoop! Verdere informatie!

Vind nu uw C&A-filialen


  Overzicht van alle C&A filialen in België

  Store of the month: C&A Brussel, Gulden Vlieslaan, C&A IXELLES Avenue de la Toison d'or n°14/15 1050 Bruxelles

  C&A Store Elsene

  Elsene

  Gulden Vlieslaan 15
  1050 Brussel

  Contact

  Tel: 02 257 65 20

  Vandaag geopend tot 18:30

  Vandaag geopend tot 18:30

  Vandaag geopend tot 18:30

  Vandaag geopend tot 18:30

  Vandaag geopend tot 19:00

  Vandaag geopend tot 19:00

  Vandaag gesloten

  C&A for you is ons gratis klantprogramma: meld je nu aan en krijg 10% korting op je volgende aankoop!

  C&A for you is ons gratis klantprogramma: meld je nu aan en krijg 10% korting op je volgende aankoop!

  Zoek een C&A vestiging in je omgeving

  Momenteel bezit C&A 97 vestigingen in Belgie – daarmee behoort onze onderneming tot de populairste modeketens van het land. Al meer dan 100 jaar biedt C&A moderne kleding voor betaalbare prijzen. Ofwel voor alledaags gebruik, voor op kantoor of voor de sport: je kunt in een van onze vestigingen of in onze online shop je nieuwe lievelingsoutfit voor iedere gelegenheid samenstellen.

  Stijlvolle kleding voor lage prijzen – uit traditie

  Wij weten hoe belangrijk het is, dat jij je prettig voelt in je kleding. Daarom bieden wij mooie stijlen voor verschillende silhouetten en leeftijdsgroepen aan. Van schattige babymode tot aan elegante avondjurken: je vindt in alle C&A vestigingen modieuze kleding voor de hele familie. Onze looks overtuigen door een moderne snit, trendy kleuren en unieke designs. En omdat de modebranche voortdurend verandert en nieuwe modetrends zich aan de lopende band ontwikkelen, bieden we wisselende collecties met de meest gewilde kledingstukken van het seizoen.

  Bij C&A worden creativiteit en innovatie echter niet alleen bij het design van de kledingstukken met hoofdletters geschreven: de oprichters van de onderneming wisten al, hoe belangrijk een goede klantenservice is. Want: als een van de eerste mode-ondernemingen voerde C&A het recht van retournering in en ook in de ontwikkeling van snel wisselende collecties werd C&A snel een pionier in de branche. Veel innovaties zoals gerichte advertentiecampagnes of mechanische roltrappen in de filialen – die wij tegenwoordig als vanzelfsprekend ervaren – zijn te danken aan de pioniersgeest van C&A.

  Omdat wij de wensen en eisen van onze klanten kennen, weten wij hoe duur het kan zijn om het hele gezin aan te kleden – in het bijzonder de kleintjes, die snel uit hun nieuwe kleren groeien. Daarom hechten wij er bijzondere waarde aan, om hoogwaardige kleding en accessoires voor lage prijzen aan te bieden. Zo kun je jezelf nieuwe looks gunnen en daarbij met verschillende kledingstijlen en kleuren experimenteren.

  Onze merken bij C&A

  Wanneer je stijlvolle mode voor betaalbare prijzen zoekt, dan ben je bij C&A aan het juiste adres! Want bijna geen enkele andere onderneming begrijpt zoals wij, dat klanten een voordelige verhouding in prijs en prestatie prefereren. En opdat je sneller vindt waarnaar je zoekt, hebben wij onze looks in verschillende collecties onderverdeeld: naast Clockhouse voor jonge mensen en het elegante damesmerk Your Sixth Sense vind je in de C&A-vestigingen ook kleding voor baby''s, kinderen en heren. Zo hebben wij voor de allerkleinsten het merk Baby Club, met schattige babykleding uit hoogwaardige materialen. De kids worden blij van de merken Palomino en Here+There, waarmee zij ook in hun jonge jaren aan alle modetrends kunnen meedoen. Klassiek en casual gaat het er bij Canda aan toe: hier kunnen mannen en vrouwen hun favorieten uitzoeken, om er dagelijks chic en informeel uit te zien, zonder daarvoor veel uit te geven. Jonge en jong gebleven vrouwen komen met Yessica aan hun trekken met elegante mode met veel charme.

  Bij C&A hechten wij bovendien veel waarde aan individualiteit. Daarom voeren wij ook collecties in grotere maten en mode voor iedere leeftijd. Onze vrolijk gekleurde en moderne kindermode maakt het voor je kinderen mogelijk, om zich net zo modieus als hun ouders te kleden en zich zo tot stijlvolle volwassenen te ontwikkelen. Vooral tieners, jongeren en ouders van kleine kinderen zijn zeer tevreden over het aanbod bij C&A. Onze mode is niet alleen betaalbaar, maar kenmerkt zich ook door duurzame materialen en een hoogwaardige afwerking.

  Al onze collecties overtuigen door een klassieke snit en de beste kwaliteit, om ook aan de hoogste eisen te voldoen. Ook op het gebied van duurzaamheid behoort C&A tot de leidinggevenden toppers van de modebranche: wij verwerken bij voorkeur bio-katoen uit gecontroleerd verbouwde teelt en zetten ons in voor duurzame consumptie en transparantie in de leveringsketen.

  Laat je online bestelde stijlen in een filiaal leveren – vind een winkel in jouw omgeving

  Met onze Storefinder kun je probleemloos naar C&A-filialen in jouw omgeving zoeken. Daarbij kun je met de praktische filterfuncties locatie en aanvullende aanbiedingen filteren. Want bij iedere vestiging vind je aanvullende informatie over actuele openingstijden, routebeschrijvingen en parkeermogelijkheden. De C&A Storefinder toont je bovendien op duidelijke wijze, of een filiaal toegankelijk is voor rolstoelen en haar klanten ook Wifi biedt. Wanneer je graag meerdere zaken tegelijkertijd regelt, kun je ook specifiek naar filialen in een winkelcentrum zoeken. Een highlight: veel van onze winkels hebben een kinderspeelhoek voor de kleintjes.

  Met Click&Collect kun je jouw favorieten bovendien gemakkelijk online uitzoeken en ze in een winkel naar keuze laten leveren. Dat bespaart tijd en laat je de stijlen ter plaatse uitproberen. In de Online-shop van C&A vind je het gehele aanbod overzichtelijk op een website. Tot de voordelen van de Online-shop behoort ook dat je te allen tijde en vanuit huis naar passende outfits kunt zoeken, ook wanneer onze filialen op dat moment niet geopend zijn.