Odabir jezika HR | EN

Pronađite svoju poslovnicu C&A trgovine


  Pregled svih C&A trgovina u Croatia

  Trgovina mjeseca: C&A Pozega, Zagrebacka, Supernova Požega

  C&A Store Pozega Supernova

  Pozega Supernova

  Zagrebacka 52
  34000 Pozega

  Kontakt

  Tel: +385912135674

  Danas otvoreno do 21:00

  Danas otvoreno do 21:00

  Danas otvoreno do 21:00

  Danas otvoreno do 21:00

  Danas otvoreno do 21:00

  Danas otvoreno do 21:00

  Danas otvoreno do 19:00

  Danas zatvoreno

  Pronađi C&A trgovinu i u vašoj blizini

  C&A 23 trenutno ima podružnice u Croatia - čineći našu tvrtku jednom od najpopularnijih njemačkih modnih lanaca. Više od 100 godina, C&A nudi modernu odjeću po povoljnim cijenama. Bilo da se radi o svakodnevnom životu, odjeći za ured ili sportu| u svakom trenutku možeš sastaviti svoj omiljeni outfit, ili u našim poslovnicama ili u našem web-shopu.

  Moderna odjeća po povoljnim cijenama - prema tradiciji

  Znamo koliko je važno da se osjećate ugodno u odjeći. Zato nudimo sjajne stilove za sve veličine i dobne skupine. Od slatke mode za bebe, do modernih elegantnih večernjih haljina, u svim C&A trgovinama naći ćete modernu odjeću za cijelu obitelj. Naša moda drži se modernih rezova, trendi boja i neobičnih dizajna. A kako se modna industrija i dalje mijenja i novi modni trendovi se razvijaju, nudimo ti promjenjive kolekcije najtraženijih odjevnih predmeta ove sezone.

  Kod C&A, kreativnost i inovacije nisu samo važni u dizajnu odjeće: čak i osnivači tvrtke znali što je važno u službi za korisnike u poslovanju. Budući da je C&A, kao jedna od prvih modnih tvrtki, uvela pravo na razmjenu, i također, razvoj brzo izmijenjivih kolekcija, C&A ubrzo postaje pionir industrije. Mnoge inovacije, kao što su ciljane promocije ili pokretne stepenice u poslovnicama - koje danas uzimamo zdravo za gotovo - rezultat su pionirskog duha C&A.

  Poznavajući želje i potrebe naših kupaca, znamo koliko je skupo obući cijelu obitelj - pogotovo naše malene koji brzo prerastaju u nove stvari. Zato tome pridajemo veliku važnost, nudeći visokokvalitetnu odjeću i krpice po povoljnim cijenama. Stoga se možeš okušati u novom izgledu i uz to eksperimentirati s različitim stilovima i bojama odjeće.

  Naša moda u C&A

  Ako tražiš modernu modu po pristupačnim cijenama, C&A je pravo mjesto za tebe! Malo koja druga tvrtka zna svojim kupcima ponuditi tako povoljan omjer cijene i kvalitete kao mi. Da bi brže pronašao/la ono što tražiš, naše smo izglede podijelili u različite kolekcije: osim cool mode za mlade i elegantnih kolekcija za žene, u C&A trgovinama možeš pronaći i odjeću za bebe, djecu i muškarce. Za najmlađe nudimo slatku odjeću za bebe od visokokvalitetnih materijala. Djeca će se veseliti odjeći koja im omogućuje da prate sve modne trendove već u ranoj dobi, a da pri tome ne odustanu od avantura. Mladim i mladolikim ženama C&A nudi šik modu s puno šarma. Zahvaljujući raznovrsnim kolekcijama, i muškarci su u C&A odlično zbrinuti. Čak i sportsku odjeću možeš pronaći u C&A – nudimo modernu sportsku i fitness kolekciju za žene i muškarce.

  U C&A također pridajemo veliku važnost individualnosti. Zato nudimo kolekcije u velikim veličinama kao i modu za svaku dob. Naša šarena i moderna dječja moda omogućuje tvojim klincima da se odijevaju jednako moderno kao i roditelji te da se razvijaju u stilski osviještene odrasle osobe. Posebno tinejdžeri, mladi ljudi i roditelji male djece vesele se ponudi u C&A. Naša moda nije samo pristupačna, već se odlikuje izdržljivim materijalima i visokokvalitetnom izradom.

  Sve naše kolekcije impresioniraju klasičnim krojevima i najfinijom kvalitetom kako bi zadovoljile i najviše zahtjeve.