Odabir jezika HR | EN

Pronađite svoju poslovnicu C&A trgovine


Pregled svih C&A trgovina u Croatia

Pronađi C&A trgovinu i u vašoj blizini

C&A 23 trenutno ima podružnice u Croatia - čineći našu tvrtku jednom od najpopularnijih njemačkih modnih lanaca. Više od 100 godina, C&A nudi modernu odjeću po povoljnim cijenama. Bilo da se radi o svakodnevnom životu, odjeći za ured ili sportu| u svakom trenutku možeš sastaviti svoj omiljeni outfit, ili u našim poslovnicama ili u našem web-shopu.

Moderna odjeća po povoljnim cijenama - prema tradiciji

Znamo koliko je važno da se osjećate ugodno u odjeći. Zato nudimo sjajne stilove za sve veličine i dobne skupine. Od slatke mode za bebe, do modernih elegantnih večernjih haljina, u svim C&A trgovinama naći ćete modernu odjeću za cijelu obitelj. Naša moda drži se modernih rezova, trendi boja i neobičnih dizajna. A kako se modna industrija i dalje mijenja i novi modni trendovi se razvijaju, nudimo ti promjenjive kolekcije najtraženijih odjevnih predmeta ove sezone.

Kod C&A, kreativnost i inovacije nisu samo važni u dizajnu odjeće: čak i osnivači tvrtke znali što je važno u službi za korisnike u poslovanju. Budući da je C&A, kao jedna od prvih modnih tvrtki, uvela pravo na razmjenu, i također, razvoj brzo izmijenjivih kolekcija, C&A ubrzo postaje pionir industrije. Mnoge inovacije, kao što su ciljane promocije ili pokretne stepenice u poslovnicama - koje danas uzimamo zdravo za gotovo - rezultat su pionirskog duha C&A.

Poznavajući želje i potrebe naših kupaca, znamo koliko je skupo obući cijelu obitelj - pogotovo naše malene koji brzo prerastaju u nove stvari. Zato tome pridajemo veliku važnost, nudeći visokokvalitetnu odjeću i krpice po povoljnim cijenama. Stoga se možeš okušati u novom izgledu i uz to eksperimentirati s različitim stilovima i bojama odjeće.

Naši brendovi u C&A

Ako tražiš modni stil po pristupačnim cijenama, onda si u C&A na pravom mjestu! Jer, niti jedna druga tvrtka ne razumije kako kupcima ponuditi omjer povoljne cijene i kvalitete. A, kako bi što brže i lakše pronašao ono što tražiš, podijelili smo različite lookove u kolekcije: Osim Clockhouse-a za mlade ljude i elegantnog ženskog brenda Your Sixth Sense, u C&A polovnicama pronaći ćeš i odjeću za bebe, djecu i muškarce. Za podmladak imamo Baby Club brend sa preslatkom dječjom odjećom izrađenom od visokokvalitetnih materijala. Djeca su posebno sretna zbog brendova Palomino i Here + There, koji im omogućuju sudjelovanje u svim modnim trendovima, čak i u mladoj dobi. Canda nudi spoj klasičnog i casual stila: ovdje muškarci i žene mogu odabrati svoje omiljene kombinacije, kako bi uz prihvatljivu cijenu izgledali šik i casual u svakodnevnom životu. Mladim ženama i mladima u srcu, Yessica nudi šik modu s puno šarma. A zahvaljujući Angelo Litrico-u i Westburyju, muškarci su također u dobrim rukama kod nas u C&A : Angelo Litrico pogoduje casual modernom čovjeku, dok se Westbury oslanja na luksuz i bezvremensku eleganciju. Čak ćeš pronaći i sportsku odjeću u C&A - brend Rodeo nudi trendy sportsku i fitness kolekciju za muškarce i žene.

U C&A također jako cijenimo individualnost. Zato nudimo kolekcije u velikim veličinama, kao i svim uzrastima. Naša šarena i moderna dječja moda omogućuje tvojoj djeci da se oblače jednako moderni kao i njihovi roditelji, i tako se razvijaju u odraslu osobu sa stilom. Posebno su tinejdžeri, mladi ljudi i roditelji male djece zadovoljni ponudom u C&A, budući da je naša moda ne samo pristupačna, već i odlikuje trajnim materijalima i visokokvalitetnom izradom.

Sve naše kolekcije uvjeravaju klasičnim rezovima i najboljom kvalitetom, kako bi zadovoljili i najviše zahtjeve. C&A je također i jedna od vodećih figura u modnoj industriji, kada je riječ o održivosti: Radije obrađujemo organsko uzgojeni pamuk iz kontroliranih bio-izvora te težimo održivoj potrošnji i transparentnosti u opskrbnom lancu.