global.uvp.bar.1

Kvalita, kterou ucítíte

Alespoň o 50 % udržitelnější styly

Skvělý výběr

Móda pro celou rodinu

Odborníci na módu

Styly, které vám padnou

Zásady ochrany soukromí

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajůje věcí důvěry, a proto bychom Vám chtěli dát jistotu, že Vaše osobní údaje u nás budou vdobrých rukou. Ochrana a shromažďování, zpracování a používání Vašich osobních údajů vsouladu spředpisy pro nás představuje důležitý úkol, aby bylo zachováno Vaše soukromí.

Abyste se při své návštěvě internetového obchoduC&Amohli cítit bezpečně, dozvíte se vtomto prohlášení o ochraně osobních údajů následující informace:

  • Které osobní údaje shromažďujeme,pokud používáte internetový obchod C&A
  • Kjakým účelům zpracováváme Vaše osobní údaje.
  • Jaká máte práva a možnosti nastavení, zejména jak vyjádříte svůj nesouhlas se zpracováním Vašich osobních údajů a jak eventuálně můžete odvolat poskytnuté souhlasy.

1. Kterás polečnost odpovídá za internetový obchod C&A?

Odpovědná společnost ve smyslu evropského nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) za zpracování osobních údajů vsouvislosti spoužíváním internetového obchoduC&Aje

C&A Mode GmbH & Co. KG
Wanheimer Straße 70
40468 Düsseldorf

Níže uvedené výrazy „my“, „nám“ nebo „C&A“ tudíž označují společnost C&A Mode GmbH & Co. KG jakožto provozovatele internetového obchodu C&A. Další podrobnosti o naší společnosti a našich kontaktních údajích naleznete voddílu Impresum.

Našeho pověřence pro ochranu osobních údajůmůžete kontaktovat na e-mailové adrese DataProtectionOnline@canda.com nebo na naší výše uvedené poštovní adrese sdodatkem „k rukámpověřence pro ochranu osobních údajů“.

2. Jaké osobní údaje shromažďuje C&A?

2.1 Když navštívíte naši webovou stránku

Můžete navštívit internetový obchodC&A, aniž byste zadali osobní údaje týkající se Vaší osoby. Vtakovém případě shromažďujeme technické přístupové údaje, které poskytuje Váš prohlížeč automaticky při vyhledávání internetových stránek našemu serveru. Přístupové údaje zahrnují zejména následující údaje:

  • datum a čas přístupu
  • adresavyvolané webové stránky a vyžadující webové stránky
  • obsah požadavku(adresy a označení požadovaných souborů)
  • údaje o používaném prohlížeči a operačním systému (verze, nastavení jazyka)
  • online identifikace (např. IPadresa, identifikace přístroje, sessionID)
  • popř.chybová hlášení (pokud není možné zobrazit požadovaný obsah)
  • předtím Vámi navštívená stránka, zníž jste se dostali na stránku internetového obchoduC&A

Vaše přístupové údaje budou během Vaší návštěvy automaticky uloženy do serverových logů našeho serveru a poté uchovány vanonymitě zkrácením nebo vymazáním Vaší IP adresy.Přímý odkaz na Vaši osobu na základě serverových logů pak již není možný.

Kromě toho shromažďujeme během Vaší návštěvy internetového obchoduC&Atakové údaje, které nám aktivně sdělíte používáním připravených funkcí. Dozvíme se například, o jaké produkty se zajímáte, když si nějaké zboží uložíte do seznamu přání nebo použijete funkci vyhledávání.

2.2 Cookies

V internetovém obchoděC&Avyužíváme tzv. cookies. Přitom se může jednat o námi používané cookies („cookiesC&A“)icookies třetích poskytovatelů. Cookie je standardizovaný textový soubor, který ukládá Váš prohlížeč během doby platnosti předem stanovené příslušným poskytovatelem. Cookies umožňují lokální ukládání informací, jako kupříkladu nastavení jazyka, obsah nákupního košíku a dočasné identifikační znaky,které mohou být požadovány při příštím vyvolání webové stránky, aby mohly být znovu použita příslušná nastavení. Vbezpečnostních nastaveních Vašeho prohlížeče si můžete prohlédnout a smazat použitá cookies. Můžete nakonfigurovat nastavení prohlížeče podle Vašich přání, a tak např. odmítnout přijetí cookies třetích poskytovatelů nebo všechna cookies. Upozorňujeme Vás na to, že vtakovém případě možná nebudete moci používat všechny funkce naší webové stránky.

Naše vlastní cookies C&Aslouží k tomu, aby Vaše návštěva na naší webové stránce byla uživatelsky přátelštější a bezpečnější.

Pro webovou analýzu a reklamní účely používáme cookies třetích poskytovatelů. Bližší informace naleznete včláncích6a7tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů.

2.3 Jestliže si zaregistrujete zákaznický účet C&A

V internetovém obchoděC&A samozřejmě můžete nakupovat i bez osobního zákaznického účtu C&A jako host. Registrace vnašem internetovém obchoděVám však u nás může usnadnit nakupování vbudoucnu a umožní Vám individuálnější a jednodušší nakupování, jakož i zážitek při něm.Při příští objednávce budou například předem nastaveny údaje o adrese, způsobu platby a zasilateli. Pomocí zákaznického účtu můžeme rovněž Vaše údaje (např. údaje o objednávce a obsah seznamu přání, jakož i Vámi prohlédnuté produkty) souhrnně uložit do naší zákaznické databáze a ukázat Vám na tomto základě osobní doporučení produktů a důležité výsledky vyhledávání, které jsou zaměřeny na Vaše dosavadní zájmy při nakupování.

Jestliže si zaregistrujete zákaznický účet C&A, zřídíme Vám přímý přístup chráněný heslem knámi uloženým základním údajům (např.zákaznické číslo C&A, jméno, adresa, datum narození, telefonní číslo, e-mailová adresa, platební údaje), údaje o objednávce(objednané produkty, číslo zboží, údaje o velikosti) a další údaje(např.produkty podle seznamu přání). Povinné údaje, které jsou potřebné kregistraci, jsou zpravidla zvlášť označeny, například hvězdičkou(„*“).U dobrovolných údajů upozorňujeme na to, proč tyto údaje požadujeme. Zbezpečnostních důvodů navíc krátkodobě ukládáme při registraci Vámi použitou IPadresu.

Svůj zákaznický účet C&A a vněm uložené údaje můžete kdykoliv smazat. Zašlete nám laskavě neformální oznámení, např. e-mailem na adresu service@shop-cunda.de nebo použijte náš kontaktní formulář. Mějte laskavě na paměti: smazání Vašeho zákaznického účtu se nevztahuje automaticky na objednávky a k nim uložené osobní údaje(k tomu viz článek 9: Jak dlouho budou uloženy moje údaje?).

2.4 Jestliže budete objednávat v internetovém obchodě C&A

Shromažďujeme údaje o tom, jaké produkty objednáváte nebo ukládáte do Vašeho seznamu přání. Kromě toho ukládáme údaje, které bezprostředně souvisí sprováděním Vašich objednávek. Údaje zahrnují zejména:

  • údaje o objednaných produktech, např. číslo zboží a velikost
  • e-mailová adresa
  • fakturační a dodací adresa
  • platební údaje
  • údaje o platební morálce a platební schopnosti, kteréo Vás eventuálně obdržíme od provozovatelů databází umožňujících posouzení úvěrovéschopnosti spotřebitele
  • podrobnosti o vrácení zboží a reklamacích(např. důvody vrácení, oznámení závad)
  • čísla objednávek
  • čísla ke sledování zásilek od poskytovatelů zásilkových služeb (např. DHLInternational)

I když provedete několik objednávek jako host a přitom použijete stejné základní údaje, povedou naše systémy Vaše údaje vjednotném souboru zákaznických údajů, abychom zjednodušili údržbu naši zákaznické databáze. Pokud si stěmito základními údaji později zaregistrujete zákaznický účet C&A, můžeme Vám soubor zákaznických údajů propojit sVaším zákaznickým účtem, takže budete mít přístup rovněž ke svým dosavadním objednávkám.

2.5 Jestliže se budete účastnit anket, výherních soutěží a reklamních akcí

Shromažďujeme Vaše údaje, které učiníte vrámci účasti naanketách, výherních soutěžích a reklamních akcích.

Provádíme například příležitostně ankety, abychom se dozvěděli, jak jsou využívány nabídky našimi zákazníky a jak spokojení jsou naši zákazníci při vrácení zboží nebo při kontaktu se zákaznickým servisem.

U výherních soutěžípoužíváme Vaše kontaktní údaje za účelem informování o výhře, abychom zabránili eventuální opakované účasti.

Podrobné pokyny naleznete vpřípadě potřeby ve zvláštních pokynech o ochraně osobních údajů kpříslušné anketě, výherní soutěžinebo reklamní akci.

2.6 Jestliže nás budete kontaktovat

Jestliže nás budete kontaktovat prostřednictvím kontaktního formulářena naší webové stránce, e-mailem, telefonicky nebo jiným způsobem, budeme přitom shromažďovat příslušné komunikační údaje. Podle toho, jakým způsobem nás budete kontaktovat, zahrnuje shromažďování například Vaše kontaktní údaje (např. Vaši e-mailovou adresu nebo telefonní číslo)a obsah Vašehooznámení. Telefonické hovory se zákaznickým servisem C&Abudeme zaznamenávat pouze v případě, pokud stím budete výslovně souhlasit(např.pro účely školení nebo zvyšování kvality).

Používámerovněž nabídky sociálních sítí, jako např. Facebook, Instagram aTwitter, pro účely komunikace snašimi zákazníky. Vezměte laskavě na vědomí, že C&Anemá žádný vliv na uživatelské podmínky sociálních sítí a jejich praktiky při zpracování osobních údajů. Proto laskavě důkladným způsobem prověřte, jaké osobní údaje nám oznámíte prostřednictvím sociálních sítí.

2.7 Jestliže si objednáte informační zpravodaj C&A

Jestliže jste se přihlásili kodběru informačního zpravodaje C&A, uložíme Vaše osobní údaje oznámené ktomuto účelu kvyhotovení a zasíláníinformačního zpravodaje.

Bližší informace se dozvíte v pokynech na ochranu osobních údajů pro informační zpravodaj C&A.

3. Kjakým účelům používá C&A moje osobní údaje?

3.1 Zajištění internetového obchodu C&A

Jestliže navštívíte webové stránky internetového obchoduC&A, zpracujeme přitom použité přístupové údaje, serverové logy a cookies, abychom Vám mohli zajistit naši webovou stránku a Vámi požadovanýobsah a funkce, jakož i stabilitu a bezpečnost našich systémů ITa databází.

Právní základy:

Jestliže budete používat internetový obchodC&As Vaším zákaznickým účtemC&A, je právním základem článek 6 odstavec 1 písmeno b)GDPR (splnění smlouvy a provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy).

Jestliže budete používat internetový obchod C&Abez přihlášení, je právním základem článek 6 odstavec 1 písmeno f)GDPR(nezbytnost zpracovánína základě našich výše uvedených oprávněných zájmů).

Pokud jste udělili souhlas se zpracováním osobních údajů, je přednostním právním základem tento Váš souhlas (článek 6 odstavec 1 písmeno a)GDPR).

3.2 Splnění smlouvy, zejména realizace nákupu

Zpracováváme Vaše osobní údaje kprovedení smluv, které jsme sVámi uzavřeli, a kposkytnutí plnění, kterábudou provedenana základě Vašeho přání. Účely se řídí přednostně podle konkrétního smluvního obsahu, resp. účelu Vámi požadovaných plnění. Spodrobnostmi, kterése týkají účelů zpracování, se můžete seznámit vpřípadě potřeby ve smluvních podkladech a obchodních podmínkách, například vnašich Všeobecných obchodních podmínkách. Jedná se například o následující informace:

  • zřízení a poskytnutí Vašeho zákaznického účtu
  • provedení kupních smluv
  • provedení výherních soutěží a akcí
  • nereklamní komunikace sVámi (např. bezpečnostní pokyny a smluvní změny)

Právní základ:

Právním základem tohoto zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmeno b)GDPR(splnění smlouvy a provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy).

3.3 Personalizaceinternetového obchodu C&A

Informace, které od Vás obdržíme, nám pomohou neustále zvyšovat Váš zážitek při nakupování, jakož i zlepšit náš servis a umožní Vám individuálnější a zákaznicky přátelštější nakupování. Vámi poskytnuté a automaticky generované informace(např.přístupové a základní údaje, údaje z objednávek, jakož i vyhledávání a produkty podle seznamu přání) jsou tudíž používány k tomu, aby bylo možné personalizovat obsah v internetovém obchodě C&Ana základě Vašich takto zjištěných zájmů a potřeb. Můžeme Vám například usnadnit rychlejší nalezení pro Vás důležitých produktů(např.ve výsledku vyhledávání Vám můžeme nejprve ukázat takové produkty, které se hodí kproduktům uloženým v seznamu Vašich přání nebo podle Vámi často hledaných rubrik).

Tyto informace používáme rovněž pro individuální doporučení produktů, pokud jsou součástí našich personalizovaných servisních nabídek(např.zákaznický účet C&A, informační zpravodaj C&A a poradenský servis např. vrámci C&A Styleguides a naší služby Click&Collect) nebo jsou předmětem naší reklamy adresované přímo Vám.

Našim stálým zákazníkům například zasíláme vzákonem povoleném rámci pravidelnou e-mailovou reklamu spersonalizovanými nabídkami, které vybereme na základě Vašich dosavadních objednávek (pokud jste stím nevyjádřili nesouhlas).

Právní základy:

Jestliže budete používat internetový obchod C&Anebo jiný personalizovaný servis s Vaším zákaznickým účtemC&A, je právním základem článek 6odstavec 1 písmeno b)GDPR (splnění smlouvy a provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy).

Jestliže budete používatinternetový obchod C&Anebo jiný personalizovaný servis bez přihlášení, je právním základem článek 6odstavec 1 písmeno f)GDPR (zvážení zájmů na základě našeho oprávněného zájmu poskytnout Vám personalizovaný obsah a doporučení produktů).

Pokud personalizace vychází zVašeho souhlasu, představuje Váš souhlas přednostní právní základ (článek 6 odstavec 1 písmeno a)GDPR).

Nepřejete si, aby byla prováděna personalizace?

Pokud si nepřejete, abychom používali Vaše základní údaje a údaje zobjednávek pro personalizaci během Vaší návštěvy internetového obchodu C&A, můžete se kdykoliv odhlásit zVašeho osobního zákaznického účtu a používat internetový obchodC&A jako host. Poté již údaje Vašeho zákaznického účtu C&A nebudou při personalizaci zohledněny. Personalizace se pak provádí výhradně na základě Vašich přístupových údajů, které shromažďujeme vrámci webové analýzy(článek 5) během Vaší návštěvy.

Pokud si nepřejeteani toto, můžete personalizaci na základě Vašich přístupových údajůkdykoliv deaktivovat, a to tak, že vypnete služby webové analýzy uvedené včlánku 5.

Podrobné pokyny týkající se práv na ochranu osobních údajů a možností volby naleznete rovněž v článku 9 (Vaše práva na ochranu osobních údajů) a článku 10 (Právo na odvolání souhlasu a na vyjádření nesouhlasu).

3.4 Zákaznickýservis a komunikace vrámci stávajících zákaznických vztahů

Zpracováváme Vaše osobní údaje kprovedení našeho zákaznického servisu. Toto zpracování zahrnuje například:

  • zpracování Vašich žádostí a dotazů prostřednictvím zákaznického servisuC&A
  • nereklamní komunikace sVámi (např. bezpečnostní pokyny a technická podpora)

Právní základ:

Právním základem tohoto zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmeno b)GDPR (splnění smlouvy a provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy).

3.5 Provedení platby

Podle toho, jaký způsob úhrady byl sjednán, předáme údaje potřebné kprovedení platby (např. údaje opříkazním inkasunebo platební kartě) pověřenému zprostředkovateliplateb. Zprostředkovateléplateb rovněž zčásti sami na vlastní odpovědnost shromažďují tyto údaje. Platí přitom pokyny kochraně osobních údajů příslušného zprostředkovatele plateb.

K poskytnutí Vašich osobních údajů externím zprostředkovatelům plateb dojde na základě článku 6 odstavec 1 písmenob)GDPR(splnění smlouvy).

  • NášzprostředkovatelplatebproplatebníkartyjespolečnostComputop Wirtschaftsinformatik GmbH, Schwarzenbergstr. 4, 96050 Bamberg.

Abyste při svém příštím nákupu s platební kartounemuselipokaždé znovu zadávat údaje platební karty, budou Vaše platební karty šifrovaně uloženy po dobu 36 měsíců na základě našeho pověření u společnosti Computop.Právním základem tohoto zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmeno f)GDPRna základě našeho oprávněného zájmu usnadnit Vám nákupy vbudoucnu.Společnost Computop nám ktomuto účelu poskytne pro každou Vámi používanou platební kartu individuální fiktivní číslo karty pro Vaši uloženou platební kartu, které bude obsahovat pouze třiposlední číslice Vašeho čísla platební karty. Při příští platební transakci Vám můžeme nabídnout úhraduVašínaposledy použitouplatební kartousuvedením posledních tří číslic Vašeho skutečného čísla karty, aniž by u nás došlo kuložení Vašich skutečných údajů o platební kartě nebo by nám tyto údaje musely být znovu zaslány společností Computop vrámci platební transakce. Při transakci uvedete pouze bezpečnostní kód, který bude zaslán společnosti Computop. Tento postup zvyšuje ochranu Vašich údajů o platební kartě, které během celé transakce mohou zůstat chráněnéu společnosti Computop. Tento postup splňuje náležitosti standardní úpravy pro platební styk, kteráje vtomto oboru obvyklá (standardy PCI-DSS). Pokud pak zvolíte platební kartu pro úhradu, zašleme pouze fiktivní číslo karty a bezpečnostní kód všifrované podobě společnosti Computop a společnost Computop poté podle fiktivního čísla karty pozná, z jaké platební karty uložené vsystému má být provedena platba.

Chcete vyjádřit nesouhlas suložením Vašich údajů o kreditní kartě?

Pokud si to nepřejete, můžete s uloženímVašich údajů o platební kartě kdykoliv vyjádřit nesouhlas, a to tím způsobem, že nám zašlete na adresu nebo na e-mailovou adresu uvedenou včlánku 1 neformální prohlášení. Vtakovém případě musíte při každém nákupu znovu ručně zadat údaje o platební kartě.

  • Nášzprostředkovatel plateb pro systém PayPal je společnostPayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Lucemburk(„PayPal“).
  • Nášzprostředkovatel plateb pro platby platebnímikartamiznačky Visa aMastercard je společnost EVO Payments International GmbH, Elsa-Brandström-Str. 10-12, D-50668 Köln.

3.6 Interní průzkum trhu, optimalizace a další rozvoj naší nabídky

Používáme přístupové údaje, jakož i Vámi oznámené údaje (např.základní údaje, údaje o objednávkách, údaje o vrácení zboží)pro internístatistické účely a pro účely průzkumu trhu. Předtím ovšem Vaše údaje převedeme pod pseudonymnebo je anonymizujeme, např. takovým způsobem, že vyměníme Vaše jméno a další údaje hodící se kidentifikaci za náhodně generovanéúdaje.

Tak můžeme například zjistit, jaké stránky a produkty našeho internetového obchodu jsou zvlášť oblíbené, jaké nástroje naši zákazníci obecně používají nebo zjakých regionů přicházejí na naši webovou stránku. Tyto informace nám pomohou při průběžné optimalizaci naší stávající nabídky a vývoji nových funkci a servisu.

Právní základ:

Právním základem tohoto zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmenof)GDPR(nutnost zpracovánína základě našich výše uvedených oprávněných zájmů).

3.7 Zpracování kodsouhlasenýmúčelům

Pokud jste nám poskytli souhlasse zpracováním Vašich údajů kurčitým účelům, je právním základem pro zpracování osobních údajů ktěmto účelům přednostně tento Váš souhlas (článek 6 odstavec 1 písmeno a)GDPR).

Odvolání souhlasu

Podle článku 7 odstavec 2 GDPR máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas, který jste nám udělili. Odvolání souhlasu má za následek, že zpracování osobních údajů, kněmuž došlo na základě tohoto souhlasu, nebudeme moci vbudoucnu provádět. Odvoláním Vašeho souhlasu není dotčena oprávněnost zpracování osobních údajů na základě souhlasu až do jeho odvolání.

4. Vyhledání pobočky C&A (Google Maps)

Naše webová stránka používá pro funkce „Store Finder“ mapovou službu Google Maps společnostiGoogle LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Aby bylo možné začlenitnámi používané mapové materiály společnosti Google a zobrazeny ve Vašem webovém prohlížeči, musí Váš webový prohlížeč při vyvolání kontaktní stránky navázat spojení se serverem společnosti Google, který se může nacházet rovněž v USA. V případě, že budou osobní údaje zaslánydo USA, je společnostGoogle povinna řídit se dohodou EU-US Privacy Shield. Google obdrží informaci, že zIPadresy Vašeho přístroje byla vyvolána kontaktní stránka na našich webových stránkách.

V internetovém obchoděna základě údajů o Vaší poloze naleznete informace o pobočkách C&Ave Vaší blízkosti, které je možné zobrazit vaplikaciGoogle Maps. Můžete přitom uvést jakékoliv údaje o adrese ve vyhledávacím poli (země, PSČ, místo nebonázev ulice). Pokud chcete vyhledat pouze pobočky ve Vašembezprostředním okolí, můžete použít automatickou funkci pro stanovení polohy Store Finder, a to tím způsobem, že kliknete na tlačítko „Nejbližší pobočky“. Tím aktivujete funkci HTML5 „Geolocation“ pro automatické zjištění polohy, kterou podporují všechny běžné prohlížeče. Dříve než Váš prohlížeč provede stanovení polohy, musítetoto stanovenízdůvodů ochrany osobních údajů dalším kliknutím znovu výslovně povolit. Podle toho, jaký používáte prohlížeč a přístroj, bude knáslednému stanovení polohy použita Vaše IPadresa, přijímané signály WLANsítí a zejména též signály GPS a mobilních telefonůpro případ, žepoužíváte mobilní přístroj. Údaje o adrese, které uvedeteve vyhledávacím polipři hledání pobočky, nebo poloha automaticky zjištěná Vaším prohlížečem budou přes datové rozhraní zaslány společnosti Google, aby bylo možné na mapě vaplikaci Google Maps zobrazit pobočky C&Analezené vokolí.

Právním základem tohoto zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmenof)GDPR,tedynáš oprávněnýzájem naposkytnutí výše uvedeného vyhledání pobočky.

Jestliže vyvoláte aplikaci GoogleMaps na naší webové stránce, zatímco jste přihlášeni ve Vašem účtu Google, může Google tuto událost navíc propojit sVaším účtem Google. Pokud si nepřejete přiřazení kVašemu účtem Google, je potřeba, abyste se před použitím našeho vyhledávání pobočky odhlásili zVašeho Google účtu. Google ukládá Vaše osobní údaje a používá je pro účely reklamy, k průzkumu trhu a osobnímu zobrazení aplikace Google Maps. Se shromažďováním těchto údajů můžete vůči společnosti Google vyjádřit svůj nesouhlas.

Bližší informace ktomu naleznete v Prohlášení o ochraně osobních údajů společnosti Google a v Dodatečných podmínkách pro používání Google Maps.

5. Webová analýza

5.1 Google Analytics

Naše webová stránka používá službu webové analýzy Google Analytics, kterou nabízí společnostGoogle LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Google Analytics používá cookiessplatností 14 měsíců, které shromažďují Vaše přístupové údaje při návštěvě naší webové stránky. Přístupové údaje shromažďuje Google na základě našeho pověření kpseudonymním uživatelským profilům a poskytuje je serverům společnosti Googlev USA. Předtím anonymizuje Vaši IPadresu. Nemůžeme tudíž zjistit,které uživatelské profily patří konkrétnímu uživateli. Na základě údajů shromážděných společností Google Vás tedy nemůžeme identifikovat ani zjistit, jakým způsobempoužíváte naši webovou stránku.Vpřípadě, že budou výjimečně zaslány osobní údaje do USA, je společnost Google povinna řídit se dohodou EU-US Privacy Shield. Společnost Google se v rámci této dohody zavázala, že evropské zásady na ochranu osobních údajů a zdejší úroveň ochrany osobních údajů poskytne rovněž vrámci zpracování osobních údajů probíhajícího v USA.

Google použije informace získané prostřednictvím cookies na základě našeho pověření scílem vyhodnotit používání naší webové stránky, vyhotovit zprávy o aktivitách na webových stránkách a poskytovat pro nás další službyspojenéspoužíváním webových stránek a internetu. Další informace ktomu naleznete rovněž v Prohlášení o ochraně osobních údajů pro Google Analytics.

Swebovou analýzou prováděnou společností Google můžete kdykoli vyjádřit svůj nesouhlas. Máte k tomu několik možností:

  1. Můžete nastavit svůj prohlížeč tak, že budou blokovány cookies používané ze stranyGoogle Analytics.
  2. Můžete vGooglu upravit Vaše nastavení reklamních oznámení Googlu.
  3. Můžete použít deaktivační cookie, a to takovým způsobem, že kliknete na volbu: Deaktivovat Google Analytics
  4. Můžete nainstalovat deaktivační plugin společnosti Google, který se nachází na internetové adrese http://www.google.com/settings/ads/plugin do Vašeho prohlížeče Firefox, InternetExplorer nebo Chrome (tato varianta nefunguje na mobilních přístrojích).

Právním základem tohoto zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmeno f)GDPR(nutnost zpracovánína základě našeho oprávněného zájmu na vyhodnocení obecného uživatelského chování).

5.2 Adobe Analytics

Používáme také službu webové analýzy Adobe Analytics (Omniture) společnosti Adobe Systems Software Ireland Limited, Irsko, 4–6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Irsko(„Adobe“). Adobe ktomu na základě našeho pověření používá cookies splatností 14 měsíců ke shromažďování pseudonymních přístupových údajů, abychom na základě zpráv vyhotovených společností Adobe mohli analyzovat používánínaší webové stránky a pravidelně ji vylepšovat. Před vyhodnocením bude anonymizována Vaše IPadresa. Tím je vyloučenaidentifikace IP adres skonkrétními osobami. Ve výjimečných případech, kdy budou osobní údaje zaslány do USA, je společnostAdobe povinna se řídit dohodou EU-US Privacy Shield.

Swebovou analýzou prováděnou společností Adobe můžete kdykoli vyjádřit svůj nesouhlas, a to takovým způsobem, že kliknete na tlačítko„Odhlásitse“ nacházející se na internetové adrese http://www.adobe.com/de/privacy/opt-out.html.

Právním základem tohoto zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmeno f)GDPR(nutnost zpracovánína základě našeho oprávněného zájmu na vyhodnocení obecného uživatelského chování).

5.3 Exactag

Používáme službu kprovádění analýzy společnostiExactag GmbH, Philosophenweg 17, 47051 Duisburg („Exactag“). Exactag ktomutona základě našeho pověření používá cookiessplatností 6 měsíců ke shromažďování pseudonymních přístupových údajů, abychom na základě zpráv vyhotovených společností Exactag mohli analyzovat používání naší webové stránky a pravidelně ji vylepšovat. Před vyhodnocením bude anonymizována Vaše IP adresa. Tím je vyloučenaidentifikace IP adres skonkrétními osobami.

Swebovou analýzou prováděnou společností Exactag můžete kdykoli vyjádřit svůj nesouhlas, a to takovým způsobem, že kliknete na odkaz „Nesouhlasím“ nacházející se na internetové adrese https://www.exactag.com/datenschutz/.

Právním základem tohoto zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmeno f)GDPR(nutnost zpracovánína základě našeho oprávněného zájmu na vyhodnocení obecného uživatelského chování).

6. Online reklama

Vsouvislosti sinternetovým obchodemC&Apoužíváme různé partnerské reklamní sítě, abychom Vám mohli oznámit reklamu, která by Vás mohla zajímat,rovněž na externích webovýchstránkách. Ktomu jsme do našeho internetového obchoduC&A začlenili různé technologie, které umožňují jeho opětovné rozpoznání(např.použitím cookie, které bude uloženo při návštěvě internetového obchodua později znovu rozpoznáno). Přitom našim parterům nikdy neposkytujeme takové osobní údaje, jimiž by Vás mohli bezprostředně identifikovat. Partneři tedy neobdrží žádná jména nebo kontaktní údaje, nýbrž pouze určité znaky, které umožňují opakovaný kontakt. Tento postupnám a našim partnerům umožňuje vytvoření reklamy, která vychází znašeho odhadu Vašich zájmů. Na webových stránkách naší partnerské sítě se Vám tudíž bude rovněž zobrazovat reklama na produkty nebo kategorie produktů, o které jste se předtím zajímali vnašem internetovém obchoděnebo o nichž si myslíme, že by pro Vás mohly být zajímavé.

Právním základem tohoto zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmeno f)GDPR(nutnost zpracovánína základě našeho oprávněného zájmu na reklamě našich produktů, které by mohly být předmětem Vašeho zájmu).

Máte možnost zabránit uložení cookies třetích poskytovatelů, které jsou používány k tomu, aby bylo provedeno níže uvedené zpracování osobních údajů, a to příslušným nastavením Vašeho prohlížeče(jak bylo vysvětleno včlánku 2.2). Níže uvedený popis navíc obsahuje další možnostivyjádřit nesouhlas. Upozorňujeme Vás na to, že budeme eventuálně po přechodnou dobu spolupracovat s partnery, kteřínejsou uvedeni vníže uvedeném seznamu.

6.1 Facebook

Naše webové stránky používají kmarketingovým účelům tzv.konverze a odkazové označení, tzv. retargetingové tagy (rovněž „Facebookové pixely“) sociální sítě Facebook, službu 12společnosti Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA („Facebook“). Používáme Facebookové pixelykanalýze obecného používání našich webových stránek a ke sledování účinnosti facebookové reklamy(„konverze“). Kromě toho používáme Facebookové pixely, abychom pro Vás na základě Vašeho zájmu o naše produkty mohli připravit individualizovaná reklamní sdělení(„retargeting“). Facebook ktomu zpracovává osobní údaje, kteréshromažďuje služba prostřednictvím cookies a podobných technologiína našich webových stránkách.

Vtéto souvislosti shromážděné osobní údaje může Facebook zaslat kvyhodnocení serveru vUSA a tam je uložit. Vpřípadě, že osobní údaje budou zaslány do USA, je Facebook povinen řídit se dohodou EU-US Privacy Shield.

Pokud jste členem Facebooku a udělili jste Facebooku povolení prostřednictvím nastavení soukromí Vašeho účtu, může Facebook informace shromážděné při Vaší návštěvě u nás navíc propojit sVaším členským účtem a používat je kcílenému zapojení facebookových reklam. Na nastavení soukromí Vašeho facebookového účtu se můžete kdykoli podívat a změnit jej. Pokud nejste členem Facebooku, rovněž můžete zabránit zpracování osobních údajů ze strany Facebooku, a to takovým způsobem, že na externí webové stránce TrustArc-Opt-out-Website potvrdíte deaktivační tlačítko pro poskytovatele „Facebook“. Zpracování osobních údajů můžete dále zabránit tím, že kliknete na následující tlačítko.

Pokud deaktivujete zpracování osobních údajů ze strany Facebooku, bude Facebook zobrazovat pouze obecné facebookové reklamy, které nebudou vybírány na základěinformací, které o Vás byly shromážděny.

Bližší informace ktomu naleznete v Zásadách používání datspolečnostiFacebook.

6.2 Google AdwordsaAdwords Remarketing

Naše webová stránka používá služby „AdWords Conversion-Tracking“ a„AdWords Remarketing“ společnosti Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Prostřednictvím „AdWords Conversion-Tracking“ se shromažďují a analyzují údaje o námi stanovených aktivitáchzákazníků (jako kupříkladu kliknutí na reklamu, vyvolání stránek, stahování). „AdWords Remarketing“ používáme ktomu, abychom Vám zprostředkovali individualizovaná reklamní sdělení o našich produktech na partnerských webových stránkách Googlu. Obě služby ktomu používají cookies a podobné technologie.Vtéto souvislosti shromážděné osobní údaje můžeGooglezaslat kvyhodnocení serveru vUSA a tam je uložit. Vpřípadě, že osobní údaje budou zaslány do USA, je Googlepovinen řídit se dohodou EU-US Privacy Shield

Jestliže používáte účet Google, může Google podle nastavení uložených v účtu GoogleVaše aktivity na webu a v prohlížečipropojit sVaším účtem Googlea informace zVašeho účtu použít kpersonalizaci reklam. Pokud si nepřejete toto přiřazení kVašemu účtu Google, je třebase před vyvoláním naší webové stránky odhlásit zúčtu u Google.

Zpracování Vašich osobních údajů pro personalizovanou reklamu onlinevrámci reklamní sítě Googlemůžete kdykoliv deaktivovat. Existuje ktomu několik možností:

  • Můžete upravit svoje nastavení reklamních inzerátů u Googlu na internetové adrese https://www.google.de/settings/ads.

  • Můžete nainstalovat bezplatný deaktivační plugin společnosti Google, který se nachází na internetové adrese http://www.google.com/settings/ads/plugin, do Vašeho prohlížeče Firefox, Internet Explorer nebo Google Chrome(tato varianta nefunguje na mobilních přístrojích).

  • Kromě toho můžete deaktivovat personalizovanou reklamu Googlua mnoha dalších poskytovatelů, kteří jsou součástí samoregulační kampaně „Your Online Choices“, rovněž centrálně na webové stránce http://www.youronlinechoices.eu/.

    Mějte laskavě na paměti, že Vám Google vpřípadě deaktivace personalizované reklamy bude zobrazovat pouze obecné reklamy, které nebudou vybírány na základy přístupových údajů, které o Vás byly shromážděny.

    7. Komu jsou poskytovány moje osobní údaje?

    Vaše osobní údaje zásadně předáváme pouze vpřípadě, jestliže:

    • Jste ktomu udělili svůj výslovný souhlas podle článku 6 odstavec 1 písmeno a)GDPR,
    • předání podle článku 6 odstavec 1 písmeno f)GDPRje nezbytné kuplatnění, výkonu nebo obhajobě právních nároků a neexistuje žádný důvod domnívat se, že máte převažující chráněný zájem na neposkytnutí svých osobních údajů,
    • předání je naší zákonnou povinností podle článku 6 odstavec 1 písmeno c) neboe)GDPR, zejména pokud máme povinnost poskytnout informace vůči úřadu, nebo
    • předání je ze zákona přípustné a podle článku 6 odstavec 1 písmeno b)GDPRnezbytné pro splnění smluvních vztahů sVámi nebo kprovedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy, která jsou prováděnana Vaši žádost.

    Část osobních údajů uvedených vtomto prohlášení o ochraně osobních údajůmůže být na základě našeho pověření zpracována externími zpracovateli. Kromě zpracovatelů uvedených vtomto prohlášení o ochraně osobních údajůknim mohou patřit zejména výpočetní střediska, která ukládají a spravují naši webovou stránku a naše databáze, zpracovatelé IT, kteří provádějí údržbu našich systémů, jakož i poradenské společnosti.

    Pokud našim zpracovatelům zasíláme osobní údaje, mohou tito údaje použít výhradně ke splnění svých úkolů. Zpracování Vašich údajů prostřednictvím pověřených zpracovatelů se provádí na základě pověření zpracovatelů podle článku 28 GDPR. Naše zpracovatele vybíráme a pověřujemesnáležitou péčí. Zpracovatelé jsou smluvně vázáni našimi pokyny, mají kdispozici příslušná technickéa organizačnéprostředky kochraně práv dotčených osob ajsouznaší strany pravidelně kontrolováni.

    Pokud zašleme Vaše údaje nad rámec tohoto prohlášení o ochraně osobních údajůzpracovateli se sídlem ve státě mimo území Evropského hospodářského prostoru (EHP), budeme Vás o této okolnosti zvlášť informovat,ato spolu sinformací, na základě jakékonkrétní garancipřevod osobních údajů provádíme. Budete-li chtít kopie těchto garancí jako doklad o přiměřené úrovni ochrany osobních údajů, obraťte se laskavě na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů(viz článek 1).

    8. Jak dlouho se ukládají moje osobní údaje?

    Pokud vtomto prohlášení o ochraně osobních údajůnebude uvedeno něco jiného, ukládáme Vaše osobní údaje jen tak dlouho, dokud to bude nezbytné ke splněnínašich smluvních nebo zákonných povinností nebo účelům, knimž byly osobní údaje původně shromážděny,resp. pokud máme oprávněný zájem na dalším uložení.

    Ve všech ostatních případech smažeme Vaše osobní údaje svýjimkou takových údajů, které si musíme nadále ponechat ke splnění zákonných lhůt pro uschování. Vtěchto případech však provedeme omezení zpracování, to znamená, že Vaše osobní údaje budou použity pouze kdodržení zákonných povinností.

    Jestliže vypovíte nebo smažete svůj zákaznický účet C&A, smažeme veškeré osobní údaje, které zde o Vás byly uloženy. Není-li úplné smazání Vašich údajů ze zákonných důvodů možné nebo nezbytné, budou u příslušných údajů platit omezení pro další zpracování.Na Vaše údaje o objednávkách a platbách, popř. další osobní údaje se zpravidla vztahují zákonné povinnosti tyto uschovat. Tyto zákonné povinnosti vyplývají kupříkladuzustanovení občanského zákoníku a daňového řádu. Vzhledem kvýše uvedenému jsme povinni tyto osobní údaje uschovat po dobu až deseti let.

    I když se na Vaše osobní údaje nevztahuje žádná zákonná povinnost tyto uschovat, vyhrazujeme si právo vzákonem povolených případech tyto údaje nesmazata místo toho provést jejich zablokování. To platí zejména v případech, kdy budeme příslušné osobní údaje eventuálně potřebovat krealizaci smlouvy nebo vymáhání práva nebo obhajoběprávních nároků. Prodélku trvání dobyzablokování jsou rozhodující zákonné promlčecí lhůty.

    9. Vaše práva na ochranu osobních údajů

    Při uplatňování Vašich níže uvedených práv na ochranu osobních údajů se můžete kdykoliv obrátit na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů(viz článek 1):

    Máte právo kdykoli od nás požadovat informaci o zpracování Vašich osobních údajů. Vrámci poskytnutí informace Vám vysvětlíme zpracování údajů a poskytneme přehled osobních údajů uložených o Vaší osobě.

    Pokud osobní údaje, které u nás jsou uloženy, budou nesprávné nebo již nebudou aktuální, máte právo dát tyto údaje opravit.

    Kromě toho můžete požadovat smazání Vašich údajů. Pokud na základě jiných právních předpisů výjimečně nebude možné smazání Vašich osobních údajů, bude provedenozablokování údajů, takže budou kdispozici pouze pro tento zákonný účel.

    Dále můžete dát omezit zpracování Vašich osobních údajů, např. pokud jste toho názoru, že námi spravovanéosobní údaje nejsou správné.

    Máte právo na převoditelnost osobních údajů, to znamená, že na Vaši žádost Vám doručíme digitální kopii Vámi poskytnutých osobních údajů.

    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Úřad pro ochranu osobních údajů, který je pro nás příslušný, je zemský pověřenec pro ochranu osobních údajů a svobodu informací pro Porýní a Vestfálsko Landesbeauftragte für Datenschutz und Informationsfreiheit Nordrhein-Westfalen], Kavalleriestraße 2-4, 40213 Düsseldorf.

    10. Právo na odvolání souhlasu a na vyjádření nesouhlasu

    Pokud chcete využít svoje práva na odvolání souhlasu nebo na podání stížnosti, stačí ktomu neformální oznámení na výše uvedené kontaktní údaje včlánku 1.

    Odvolání souhlasu

    Podle článku 7 odstavec 2 GDPR máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas, který jste nám udělili. Odvolání souhlasu má za následek, že zpracování osobních údajů, kněmuž docházelo na základě tohoto souhlasu, nebudeme moci vbudoucnu již provádět. Odvoláním Vašeho souhlasu není dotčena oprávněnost zpracování osobníchúdajů od udělení Vašeho souhlasu až do jeho odvolání.

    Nesouhlas se zpracováním Vašich osobních údajů

    Pokud zpracováváme Vaše osobní údaje na základě oprávněných zájmů podle článku 6 odstavec 1 písmeno f) GDRP, máte podle článku 21 GDRPprávo vznést námitky proti zpracování Vašich osobních údajů, pokud pro to existují důvody, které vyplývají zVaší zvláštní situace, nebo tyto námitkysměřujíproti přímé reklamě. Ve druhémuvedeném případě máte obecné právo vznést námitky, a to i bez uvedení důvodů, kterým vyhovíme bez dalšího.

    11. Zabezpečení osobních údajů

    Provádíme přiměřená technická opatření kzajištění bezpečnosti osobních údajů, zejména na ochranu Vašich osobních údajů před riziky při zasílání osobních údajů a před neoprávněným přístupemtřetích osob. Tato opatření budou vždy upravena podle aktuálního stavu techniky. Kzajištění osobních údajů, které uvedete na naší webové stránce, použijeme program Transport Layer Security (TLS), který zašifruje Vámi poskytnuté informace.

    12. Změna tohotoprohlášení o ochraně osobních údajů

    Toto prohlášení o ochraně osobních údajůbudeme příležitostně aktualizovat, například při úpravěnaší webové stránky nebo změnězákonnýchčiúředně stanovenýchúkolů. Podstatné změny zdokumentujeme vtomto prohlášení o ochraně osobních údajůa vpřípadě potřeby si vyžádáme souhlas našich zákazníků.

    Stav 25.05.2018

    Pokyny pro ochranu osobních údajů pro informační zpravodaj C&A

    Stav: 05/2018

    1. Přihlášení

    Jestliže se přihlásíte kodběru informačního zpravodaje C&A, uveďte laskavě následující povinné údaje:

    • e-mailovou adresu
    • pohlaví/oslovení

    Tyto údaje potřebujeme kzasílání a personalizaciinformačního zpravodaje C&A. Pokud jste nám tyto informace sdělili již při registraci zákaznického účtu C&A, není třeba je znovu uvádět.

    Vaše dobrovolné údaje použijeme rovněž kpersonalizaci informačního zpravodaje C&A. Pokud nám při přihlášení kodběru informačního zpravodaje nebo při registraci zákaznickéhoúčtuC&A sdělíte svoje datum narození, obdržíte kromě toho malý dárek knarozeninám.

    Vrámci společných akcí se můžete eventuálně přihlásit kodběru informačníhozpravodajeC&A prostřednictvím příslušného partnera. Vtakovém případě obdržíme Vaše údaje od partnera, jehož prostřednictvím jste se přihlásili kodběru informačního zpravodaje C&A.

    Abychom zabránili zneužití e-mailových adres, žádáme Vás o potvrzení Vašeho přihlášení ve zpravidla automatizovaném postupu e-mailem (dvojitý postup opt-in). O Vašempřihlášení, resp. potvrzení bude pořízen protokol, přičemž kdůkazním účelům bude uložena rovněž použitá IP adresa.

    2. Odhlášení

    Zodběru informačního zpravodaje C&Ase můžete kdykoli odhlásit. Pro odhlášení můžete použít např.odhlašovací odkaz vkaždém informačním zpravodaji C&A a kontaktní formulář.

    3. Personalizace

    Každý informační zpravodajC&A obsahuje identifikaci zadanou podle náhodnéhoprincipu. Podle této identifikace můžeme zjistit, zda a kdy byl informační zpravodajotevřen a na jaké odkazy bylo kliknuto, a na tomto základě si vytvořit pseudonymní uživatelsképrofily. Pokud kliknete na odkaz uvedený vinformačním zpravodaji, povedeme tento uživatelský profil na základě technologie cookierovněž spolu spseudonymními uživatelskými profily, které vzniknou při používání internetového obchoduC&A (např. při prohlížení a nakupování). Používáme tyto informace vpseudonymní formě pro jednotnou personalizaci našeho informačního zpravodaje a internetového obchoduC&A, takže Vám v informačním zpravodaji můžeme například zaslat nabídky, které se hodí kVámi hledaným produktům vinternetovém obchoduC&A.

    Jestliže máte zákaznický účet C&A nebo jste u nás nakupovali spoužitíme-mailové adresy, můžeme ke zvýšení kvality personalizace rovněž přímo kVašemu zákaznickému účtuC&A nebo k použité e-mailové adrese použít uloženéosobní údaje(např.data objednávek, obsah seznamu přání, nákupní košík).

    Nepřete si, abychom Vám zasílali personalizované nabídky?

    Pokud si nepřejete, abychom používali Vaše osobní údaje výše uvedeným způsobemza účelem personalizace, můžete se kdykoli odhlásit zodběru informačního zpravodaje C&A. Poté vytvořené profily smažeme. Pro odhlášení můžete použít např. odhlašovací odkaz vkaždém informačním zpravodaji C&A nebo kontaktní formulář.

    4. Použití poskytovatelů informačních zpravodajů

    Ke zpracování osobních údajů uvedených vtěchto pokynech pro ochranu osobních údajů využíváme poskytovatele technických služeb.Budeme-li ke zpracovánímuset zaslat osobní údaje poskytovateli služeb, učiníme tak vrámci zpracování na základě pověření podle našich pokynů.

    5. Právní základy a další důležité informace o ochraně osobních údajů

    Právním základem pro výše uvedené zpracování osobních údajů je článek 6 odstavec 1 písmeno a)GDPR(Váš souhlas).

    Informace oVašich právech na ochranu osobních údajů a další důležité pokyny naleznete vobecném Prohlášení o ochraně osobních údajů C&A, které platí podpůrně.